Producer selv den elektricitet, som din virksomhed skal bruge

Den 1. februar 2019 kom der nye, enklere regler for virksomheder, der ønsker at gøre brug af muligheden for at dække en del af virksomhedens elforbrug med strøm fra solceller. De nye regler gør det hurtigere og mere effektivt at etablere et anlæg på eksempelvis virksomhedens tag. For mange virksomheder er netop solceller en oplagt investering, og helt specifikt er det et oplagt valg, hvis virksomhedens primære elforbrug er til komfortenergi, dvs. el til kontor, lys, ventilation, dataservere osv.

Øg både konkurrenceevne og salg

En investering i et solcelleanlæg er ikke blot en lønsom investering. Den er også med til at sikre din virksomhed en grøn profil, hvilket flere og flere kunder værdsætter eller endog forventer. Det kan give dig positiv omtale og dermed øge virksomhedens konkurrenceevne og salg.

1

4

Priseksempel - solcelleanlæg til kontorbygning

Køber du et 25 kWp solcelleanlæg med kvalitetspaneler, som producerer ca. 24.800 kWh om året, og bruger du strømmen selv som ikke-afgiftsfritaget el, dvs. komfortenergi, opladning af elbil, IT, etc., vil anlægget have en forventet tilbagebetalingstid på ca. fem år. Dvs. du får "gratis" elektricitet de resterende 20 år af anlæggets levetid. Hvis anlæggets anskaffelsespris er ca. 182 tkr + moms, vil den samlede nettobesparelse i løbet af 25 år være over 1,1 mill. kr + moms, og den interne rente af investeringen over 20%.

FORDELE

  • Lavrisikoinvestering med mulighed for afskrivning
  • Kort tilbagebetalingstid = høj forrentning af investering
  • Strømmen bruges lokalt ved køb af korrekt dimensioneret anlæg
  • Afhænger ikke af politikafhængige støtteordninger
  • Giver din virksomhed en grøn profil

Vi leverer både vindmøller og solceller, som kan matche din virksomheds forbrug. Så kontakt os for mere information her.