Producer selv det el, som din virksomhed skal bruge

Den 1. februar 2019 kom der nye, enklere regler for virksomheder, der ønsker at gøre brug af muligheden for at dække en del af virksomhedens elforbrug med solceller. De nye regler gør det hurtigere og mere effektivt at etablere et anlæg på eksempelvis virksomhedens tag. For mange virksomheder er netop solceller en oplagt investering, og helt specifikt er det et oplagt valg, hvis virksomhedens primære elforbrug er komfort-el, dvs. el til kontor, lys, ventilation, dataservere osv.

Øg både konkurrenceevne og salg

En investering i et solcelleanlæg er ikke blot en lønsom investering, den er også med til at sikre din virksomhed en grøn profil, hvilket flere og flere kunder værdsætter eller endog kræver. Det kan give dig positiv omtale samt øge virksomhedens konkurrenceevne og salg.

4

1

Priseksempel på solceller:

Køber du et 30 kWp solcelleanlæg, som producerer ca. 27.700 kWh om året og bruger du strømmen selv til ikke-afgiftfritaget el, vil anlægget have en forventet tilbagebetalingstid på ca. 5 år. Dvs. du får "gratis" strøm de resterende 15-20 år af anlæggets levetid.

Fordele:

  • God investering med mulighed for afskrivning
  • Kort tilbagebetalingstid = høj forrentning af investering
  • Strømmen bruges lokalt ved køb af korrekt dimensioneret anlæg
  • Giver din virksomhed en grøn profil

Vi leverer både vindmøller og solceller, som kan matche din virksomheds forbrug. Så kontakt os for mere information her.