Gaia husstandsvindmøllen dækker hele din families energibehov - og mere til

En familie på fire personer bruger gennemsnitligt 4-6.000 kWh elektricitet årligt.
Regnes varmeforbruget med kommer energiforbruget nemt op på over ca. 20.000 kWh årligt.

Gaia-Wind 133 10 kW producerer alt efter placering mellem 20.000 og 45.000 kWh årligt. Gaia-møllen leverer altså elektricitet nok til at dække det samlede energibehov for en familie. Med en god placering er der også elektricitet nok til, at elbilen kan lades op.

Du kan med ren samvittighed blive næsten selvforsynende med grøn energi uden CO2-udledning overhovedet.

Spar penge op til dig og din familie eller din virksomhed

Investering i en Gaia-Wind 133 10 kW husstandsvindmølle kan betale sig – ikke kun i forhold til miljøet men også rent økonomisk.

Med den årlige elproduktion, som husstandsvindmøllen har, vil den typisk have tjent sig selv hjem inden for 7-10 år, hvad enten du selv bruger alt energien, eller den overskydende strøm sælges til det
offentlige net, så naboerne kan bruge det.

På en god placering vil tilbagebetalingstiden endda være noget kortere end 7-10 år.

Gaia-Wind

Den højeste sikkerhed

Gaia-Wind 133 10 kW er konstrueret, så den højeste ydelse opnås uden at gå på kompromis med den absolut højeste driftssikkerhed.
Gaia-Wind 133 10 kW husstandsmøllen er sikret mod overbelastning. Møllen er forsynet med en mekanisk bremse, som aktiveres når vindhastigheden har været over 20 m/s i 10 minutter og ved vindstød på mere end 25 m/s. Bremsen frigøres igen, når vindhastigheden har været under 18 m/s i 10 minutter.

Energi uden støjgener

Gaia-Wind 133-10 kW er en af markedets mest lydsvage husstandsvindmøller med et konstant omløbstal på 56 omdrejninger pr. minut, uanset vindhastigheden. Det betyder, at lyden holdes på et konstant lavt niveau.
Planlovgivningen i Danmark kræver, at husstandsvindmøller stilles op direkte forbindelse med eksisterende bygninger, typisk 25-30 m fra dit hus. Derfor er det vigtigt, at der ikke kommer generende støj fra husstandsvindmøllen - både for din egen og dine naboers skyld.

Gaia-Wind husstandsvindmøllen er teknisk godkendt i Danmark. Det betyder, at det er enkelt at få godkendelse til at opstille husstandsvindmøllen, da der er fuld dokumentation for både ydelse og lydniveau.

Hvorfor Gaia-Wind husstandsmøllen

Gaia-Wind har opstillet mere end 1000 husstandsmøller, der har bevist den høje ydelse og pålidelighed gennem hundredetusindevis af driftstimer.

Det gør Gaia-Wind 133 til den mest gennemtestede husstandsvindmølle i verden.

De mange husstandsvindmøller i drift har vist, at der endnu ikke er udviklet en husstandsvindmølle med et tilsvarende forhold mellem investering og ydelse.

Du har mulighed for at lave en investering der kun bliver bedre og bedre med årene - bedre for miljøet, for dig selv og for dine børn. Hver dag kan du med tilfredshed følge din produktion af ren energi og spare penge op til dig og din familie.
CIRKEL Energi er ved din side hele vejen igennem projektet - fra først kundemøde til møllen er leveret, installeret, idriftsat og overdraget.

HOVEDDATA FOR GAIA-WIND 133-10 kW

GENEREL INFORMATION  
NAVHØJDE 18,3 m
KRØJESYSTEM FRI
STARTVINDHASTIGHED 3,5 m/sek
MAX. EFFEKT 8 m/sek
UDKOBLINGSHASTIGHED 25 m/sek
NOMINEL EFFEKT 10 kW
VÆGT NACELLE OG ROTOR 900 kg
DRIFTSTEMPERATUR -20 C til 50 C
ROTOR  
DIAMETER 13 m
VINGEMATERIALE Microfiberglass/Polyester
KONSTANT HASTIGHED 56 rpm
VÆGT 200 kg
EFFEKTSTYRING Stall
LUFTBREMSE Centrifulgalkraft-udløst
GENERATOR  
TYPE 3 fase induktion generator, 400V, 50H, Marine klassifikation
NOMINEL EFFEKT 10 kW
VÆGT 138 kg
GEAR  
UDVEKSLINGSFORHOLD 1:18
SMØRING Centrifugal
VÆGT 143 kg
TÅRN  
TYPE Gitter
VÆGT 1600 kg