Har du styr på forsikring af din husstandsvindmølle?

Hos CIRKEL Energi har vi desværre oplevet et par sager, hvor kunderne troede, at de var bedre forsikret end de egentlig var. Vi vil derfor råde dig, som ejer en husstandsvindmølle, til at kigge dine forsikringspolicer igennem, så du er helt klar over, hvordan din husstandsvindmølle er forsikret.

Der findes forskellige typer af forsikringer til husstandsvindmøller. Den eneste, der er lovpligtig, er ansvarsforsikringen. Vi tilråder dog alle mølleejere at have dækning for lyn-, brand- og stormskade, som et minimum. Vi har gennem de sidste 10 år oplevet nogle lynskader. Disse skader kan let blive dyre skader, så det giver bestemt god mening at forsikre sig imod det.

Hvor godt man ønsker at være forsikret, er selvsagt en personlig sag, men det er vigtigt at tage stilling og kende sine dækninger.

Hos CIRKEL Energi vil vi anbefale AXA Forsikring, som tilbyder gode forsikringer på Gaia-møller. Forsikring hos AXA kan nytegnes på Gaia-møller, der er op til 5 år gamle. Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Kommentarer til denne post er lukket.