Information om databehandling hos CIRKEL Energi

Den sidste tid har der i medierne været skrevet en del om EU’s nye persondataforordning (GDPR)  og de fleste læsere har sikkert også modtaget flere mails om dette emne. Med dette indlæg ønsker vi hos CIRKEL Energi, at forsikre kunder og modtagere af vores nyhedsbrev om, at vi også fremadrettet vil beskytte og behandle personoplysninger på en tryg og ansvarlig måde i overensstemmelse med den nye persondataforordning og gældende lovgivning. Dette er ikke en nyhed, det har vi nemlig altid gjort.

Alle oplysninger, vi har om vore kunder og nyhedsbrevmodtagere, er gemt i databaser og vil ikke blive delt med andre uden skriftlige samtykke fra pågældende. Vi gemmer de data, der er nødvendige for at kunne sende nyhedsmail, gennemføre projekter, herunder kommunikere med kommune, udføre service, opfylde garantiforpligtelser og overholde retningslinjer fra myndigheder.

Kunder og modtagere af nyhedsbreve kan til enhver tid kontakte os for at få af vide, hvilke data vi har på vedkommende i vores systemer eller eventuelt få slettet personlige data. Dog kan vi ikke slette oplysninger, når der er et lovkrav om lagring, eksempelvis regler om bogføring, eller når der af andre juridiske årsager er grundlag for at beholde oplysningerne.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på 7070 1526.

Kommentarer til denne post er lukket.