Så er det nu!

Det er tiden til at mindske din afhængighed af dyr energi.

Med egne solceller eller egen vindmølle reducerer du købet af elektricitet, olie og gas, og du kender prisen for den egenproducerede elektricitet mange år frem i tiden.

Desuden bidrager du til den en reduceret udledning fra fossile brændsler og til at Danmark er mindre afhængig af udenlandsk energi.

Skriv til os på info@cirkelenergi.dk for vejledning om og forslag til en god energiløsning, der passer til dig behov.

Egen energiproduktion sænker afhængigheden og øger lønsomheden

Med en husstandsvindmølle eller et solcelleanlæg fra CIRKEL Energi kan du mindske din afhængighed af energi fra fossile brændsler. Du sparer penge, du belaster miljøet mindre, og du bidrager til reduktion af import af energi. Og så beskytter dig også delvist mod fremtidige prisstigninger pga. energipriser, afgiftsændringer og elselskabernes modernisering af et utidssvarende elsystem, som presses af det øgede elforbrug fra varmepumper og elbiler.

Kontakt CIRKEL Energi  i dag og få vurdering af dit behov for en løsning.

info@cirkelenergi.dk
Tlf. 7070 1526

Brug penge på egen energiproduktion

Med høje el- og energipriser kan du med fordel bruge pengene på at investere i egen produktion at grøn og lønsom energi. Du sparer ikke blot penge – du beskytter dig også mod fremtidige prisstigninger pga. energipriser, afgiftsændringer og elselskabernes modernisering af et utidssvarende elsystem, som presses af det øgede elforbrug fra varmepumper og elbiler.

Kontakt CIRKEL Energi  i dag og få vurdering af dit behov for en løsning.

info@cirkelenergi.dk
Tlf. 7070 1526

Invester i grøn og lønsom energifremtid

Energipriserne er steget meget gennem de seneste måneder, og det giver anledning til investering i lokal produktion af grøn energi.

Med en husstandsvindmølle eller et solcelleanlæg, eventuelt kombineret med et batteri, sparer du på elregningen og beskytter dig samtidigt med den kommende regning for den kommende modernisering af elnettet.

Kontakt os på info@cirkelenergi.dk for oplysninger og rådgivning om hvordan CIRKEL Energi kan hjælpe dig med grønne besparelser.

Godt & Grønt Nytår 2022

Godt Nytår til alle vores kunder.

2021 var et godt år for CIRKEL Energi, og vi går ind i 2022 med fuld fart.

Vi har de rigtige løsninger til lokal produktion af grøn energi med solceller eller husstandsvindmøller, som kan anvendes i belysning, varme eller elbiler. Vi hjælper kunderne med at analysere behovet og bistår med at finde den rigtige løsning.

Kontakt os for at høre nærmere.

Tjen grønne penge med solceller på virksomhedens tag

CIRKEL Energi tilbyder en pakkeløsning med højtforrentede solcelleanlæg til erhvervsbygninger, som mindsker jeres forbrug af fossil energi fra kul, olie og gas, reducerer CO2-udslippet og sparer penge på elregningen.

Solcellerne placeres usynligt på jeres flade fabrikstag, og den grønne elektricitet fra solcellerne anvender I selv i jeres kontorer eller til at oplade firmaets og medarbejdernes elbiler. Ganske enkelt!

Se informationsbrevet CIRKEL Energi solcellekampagne og kontakt os gerne på telefon 7070 1526 eller info@cirkelenergi.dk for yderlige information og for et uforpligtende konsulentbesøg.

Solceller

Selvforsyning vha. solceller med batteri til villa eller sommerhus

Køb f.eks. 16 kvalitetspaneler på i alt 5,4 kWp elektrisk effekt kombineret med et effektivt 5 kWh batterilager til 74.500 kr inkl. moms, ekskl. fragt. Dette anlæg producerer op til 5.400 kWh pr. år.
Skriv til os på info@cirkelenergi.dk og få et bindende tilbud.
Hvis du bestiller seneste d. 19. april 2021 betaler vi fragten.
Gå efter bæredygtig kvalitet – det er billigst i længden!

Solcellestrøm til elbil på arbejdspladsen – grønt og lønsomt

Med et solcelleanlæg på firmaets tag kan I oplade firmaets og medarbejdernes elbiler til cirka en tredjedel af den normale elpris.

Her er et eksempel på et typisk, mellemstort solcelleanlæg på fladtag, som kan forsyne op til fem elbilladestandere på hver 11 kW med elektricitet:

  • Effekt: 50 kWp
  • Pris: 372 tkr ekskl. moms, inkl. montering og elarbejde
  • Tilbagebetalingstid: 6 år
  • Årlig forrentning: 18% p.a.
  • Besparelse: Efter 20 år er der sparet godt 1,6 mill kr på elregningen, og den effektive produktionspris har været 0,52 kr/kWh, dvs. under en tredjedel af elprisen fra elselskabet
  • Miljø: Udledningen af CO2 reduceres med 429 ton i løbet af 20 år

Regnestykket herover gælder ikke blot ved opladning af elbiler men også, hvis den grønne energi anvendes som komfortenergi i kontorer på anden vis, f.eks. til ventilations- og klimaanlæg, belysning og IT.

Kontakt CIRKEL Energi på info@cirkelenergi.dk eller ring 7070 1526 og arranger et uforpligtende konsulentmøde om solceller til firmaer, hvor vi gennemgår mulighederne for jeres virksomhed.