Fjernovervågning er nede…

Kære kunde

Vores leverandør af fjernovervågning, Visualwind har oplyst os, at der endnu engang har været et nedbrud på TDC´s 2G netværk, som fjernovervågningen kører på.

Dette har medført, at fjernovervågningen i en periode ikke er tilgængelig.

Hvis det blæser og møllen køre rundt, så produceres der stadigvæk strøm, vi har bare ikke mulighed for at aflæse data eller styre møllen online, så længe systemet er nede.

Visualwind arbejder på at løse problemet så hurtigt som muligt, og de beklager de gener, nedbruddet har for CIRKEL Energi og vores kunder.

En af løsningsmodellerne kan være, at der findes en anden netværksudbyder, men dette er endnu ikke afklaret.

Når systemet er oppe og køre igen, kan der desværre være enkelte møllers fjernovervågning, der melder følgende fejl:

PLC UNREACHABLE

For at afhjælpe dette skal strømmen til møllen afbrydes og tændes igen efter 10-15 sekunder.

HUSK at stoppe møllen inden strømmen afbrydes ellers risikerer vi, at vingetipperne klapper ud.

  • For at stoppe møllen skal du åbne skabet og trykke på den røde stop knap.
  • Når møllen er stoppet, afbrydes strømmen på drejekontakten på siden af skabet.
  • Efter 10-15 sekunder tænder du for strømmen igen.
  • Efter et øjeblik vil PLC og fjernovervågning starte op igen.

 

Hvis møllen herefter melder: STATUS – Fejl, skal du følge guiden til sletning af fejl på din GAIA vindmølle, se tidligere opslag.

 

CIRKEL Energi kan kontaktes på service telefon 42 46 28 80 mandag til fredag fra 08.00 – 16.00

Støttepuljen 2019 til husstandsvindmøller åbner 1. maj.

1 MW puljen for støtte af husstandsmøller 2019 åbner den 1. maj for ansøgning om pristillæg. Puljen er åben for ansøgninger frem til 12. juni, men fordeles efter “først til mølle princippet”. Dette er den sidste pulje for pristillæg. 

Pristillægget for en 10 kW mølle i 2019 er på 0,98 kr./kWh og for en mølle op til 25 kW på 0,78 kr./kWh. Pristillægget er den pris, mølleejer modtager for den evt. overskydende elektricitet, som møllen producerer.

Vi har følgende møller på programmet:
Britwind R9000 – 5 kW
Gaia-Wind 133 – 10 kW
Viking Wind VS25 – 25 kW

Vi tilbyder 5 års garanti på vores møller i samarbejde med de respektive producenter.

Vi hjælper med alt fra økonomiberegninger, ansøgning til puljen, dokumentation til Energistyrelsen, bygge- og landzoneansøgninger til kommunen samt opsætning og løbende service af din mølle.

Kontakt os på tlf. 70 70 15 26 for at tale med din lokale salgskonsulent eller hovedkontoret.

Kontakt os på tlf. 70 70 15 26 for at tale med din lokale salgskonsulent eller hovedkontoret.

Læs mere på om ansøgningsprocessen, pulje m.m. på Energistyrelsens hjemmeside: Energistyrelsen Husstandsvind

Fjernovervågning, status

Kære fjernovervågningskunder

Vores leverandør af fjernovervågning, Visualwind har desværre haft et servernedbrud, hvilket har medført at fjernovervågningen i en periode ikke er tilgængelig.

Hvis det blæser og møllen kører rundt produceres der stadigvæk strøm, vi har dog ikke mulighed for at aflæse data eller styre møllen online, så længe systemet er nede.

Visualwind arbejder på at løse problemet så hurtigt som muligt, og de beklager de gener nedbruddet har for CIRKEL Energi og vores kunder.

Når systemet er oppe og køre igen, kan der desværre være enkelte møllers fjernovervågning, der melder følgende fejl:
PLC UNREACHABLE

For at afhjælpe dette, skal strømmen til møllen afbrydes og tændes igen efter 10-15 sekunder.

HUSK at stoppe møllen, inden strømmen afbrydes ellers risikerer vi at vingetipperne klapper ud.
– For at stoppe møllen skal du åbne skabet og trykke på den røde stop knap.
– Når møllen er stoppet, afbrydes strømmen på drejekontakten på siden af skabet.
– Efter 10-15 sekunder tænder du for strømmen igen.
– Efter et øjeblik vil PLC og fjernovervågning starte op igen.

Hvis møllen herefter melder: STATUS – Fejl, så følg denne vejledning: Hurtig guide til sletning af fejl på Gaia 133 vindmølle

CIRKEL Energi kan kontaktes på service telefon 42 46 28 80 mandag til fredag fra 08.00 – 16.00

Gaia-møller kan igen leveres

Gaia-Wind gik som bekendt konkurs i begyndelsen af året. Rettigheder og produktions-setup er efterfølgende blevet opkøbt af International Power and Water Investments (Holdings) Limited, som vil fortsætte produktionen med kun få ændringer men med samme, effektive mølledesign. Læs evt. mere her (på engelsk): Gaia-Wind revived by new owners

Altså kan vi nu levere fabriksnye møller samt reservedele igen, direkte fra den nye fabrik.

Idet det er en overtagelse af rettigheder og produktions-setup og ikke af det oprindelige Gaia-Wind som helhed, betyder det, at den oprindelige femårs garanti, som “gamle” Gaia-Wind tilbød, ikke længere er gældende. MEN har du valgt at købe din mølle af CIRKEL Energi, giver vi dig denne garanti fortsat – i modsætning til andre leverandører i markedet – men kun hvis det er os, der står for service af møllen. Vælger du en anden leverandør af service i løbet ad garantiperioden, er denne garanti tabt.

Vi er rigtigt glade for forsat at kunne tilbyde Gaia-møllen til kommende mølleejere. Kender du en, som kunne være interesseret, så giv os et kald på 70 70 15 26.

Ny løsning til fjernovervågning

Den 4. april lukkede Gaia-Wind ned for fjernovervågning af Gaia-møllerne grundet konkurs. Vi har efterfølgende undersøgt markedet for alternativer og er glade for nu at kunne præsentere en rigtig god alternativ løsning.

Løsningen hedder WindSync og har endnu bedre funktionalitet end Gaia-løsningen. Herunder:
– den er på dansk
– har større driftssikkerhed
– viser aktuelle data med realtidsopdatering
– har et enkelt og overskueligt brugerinterface
– kan tilgåes fra både pc, tablet og mobil
– giver mulighed for at modtage alarm via e-mail ved driftsstop eller fejl
– viser forventninger til vindhastigheder og retning de næste 7 dage
– og meget mere.

Møllens produktion kan ses fordelt på dage, uger, måneder og år, herudover vil du også som noget nyt kunne downloade dine produktionstal fra web-sitet, ligesom du vil kunne sammenligne produktionen fra din mølle med Gaia’s produktionskurver.

Se løsningen, monteret på en mølle i Himmerland, ved at logge ind på https://demo.windsync.co.uk. Brugernavn: info@cirkelenergi.dk og password: cirkelenergi.

Kontakt os for at få høre mere eller få oplyst prisen på ny fjernovervågning på tel.:  70 70 15 26.

 

Information om databehandling hos CIRKEL Energi

Den sidste tid har der i medierne været skrevet en del om EU’s nye persondataforordning (GDPR)  og de fleste læsere har sikkert også modtaget flere mails om dette emne. Med dette indlæg ønsker vi hos CIRKEL Energi, at forsikre kunder og modtagere af vores nyhedsbrev om, at vi også fremadrettet vil beskytte og behandle personoplysninger på en tryg og ansvarlig måde i overensstemmelse med den nye persondataforordning og gældende lovgivning. Dette er ikke en nyhed, det har vi nemlig altid gjort.

Alle oplysninger, vi har om vore kunder og nyhedsbrevmodtagere, er gemt i databaser og vil ikke blive delt med andre uden skriftlige samtykke fra pågældende. Vi gemmer de data, der er nødvendige for at kunne sende nyhedsmail, gennemføre projekter, herunder kommunikere med kommune, udføre service, opfylde garantiforpligtelser og overholde retningslinjer fra myndigheder.

Kunder og modtagere af nyhedsbreve kan til enhver tid kontakte os for at få af vide, hvilke data vi har på vedkommende i vores systemer eller eventuelt få slettet personlige data. Dog kan vi ikke slette oplysninger, når der er et lovkrav om lagring, eksempelvis regler om bogføring, eller når der af andre juridiske årsager er grundlag for at beholde oplysningerne.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på 7070 1526.

Støttepuljen 2018 til husstandsvindmøller åbner 2. maj.

1 MW puljen for støtte af husstandsmøller 2018 åbner den 2. maj for ansøgning om pristillæg. Puljen er åben for ansøgninger frem til 12. juni, men fordeles efter “først til mølle princippet”.

Pristillægget for en 10 kW mølle i 2018 er på 1,36 kr./kWh og for en mølle op til 25 kW på 0,96 kr./kWh. Pristillægget er den pris, mølleejer modtager for den evt. overskydende elektricitet, som møllen producerer.

Vi har følgende møller på programmet:
Britwind R9000 – 5 kW
Gaia-Wind 133 – 10 kW
Viking Wind VS-25 – 25 kW

Vi tilbyder 5 års garanti på vores møller i samarbejde med de respektive producenter.

Vi hjælper med ansøgning til puljen og dokumentation til Energistyrelsen.

Kontakt os på tlf. 70 70 15 26 for at tale med din lokale salgskonsulent eller hovedkontoret.

Læs mere på om ansøgningsprocessen, pulje m.m. på Energistyrelsens hjemmeside: Energistyrelsen Husstandsvind

Gaia Wind er under likvidation

Gaia Wind i Glasgow kom tirsdag d. 13. marts under likvidation. Det betyder bl.a., at virksomheden gennemgår analyse med henblik på muligt salg og rekonstruktion samt videreførelse af aktiviteterne. Det betyder også, at alle leverancer af reservedele, fornyelser af fjernovervågninger mv. fra Gaia Wind er sat i bero pt.

Hos CIRKEL Energi afventer vi situationen med sindsro. Vi har mange reservedele på lager og kan efterfølgende og i samarbejde med vores europæiske forhandlerkollegaer fortsat skaffe de reservedele og de møller, vi løbende har behov for at kunne servicere vores kunders eksisterende møller og for at opstille nye møller.

Kontakt os gerne på info@cirkelenergi.dk, hvis der er spørgsmål.

Åbningstider og julehilsen 2017

Vi ønsker alle en  glædelig jul samt et godt og lykkebringende 2018. Tak for året der er gået, vi glæder os til at servicere jer i 2018.

Vi holder ferielukket fra fredag d. 22. december 2017 til tirsdag d. 2. januar 2018. Vi har dog et nødberedskab og vil besvare servicetelefonen i hverdagene, ligesom vi vil have mulighed for fejlretning i begrænset omfang. Hvis vi ikke svarer med det samme, så læg en besked og vi ringer tilbage så hurtigt som muligt.

Servicetelefon: 4246 2880

 

CIRKEL Energi søger dygtig servicekoordinator til deltidsstilling i Viborg

Leder du efter en stilling med en bred kontaktflade, stort ansvar og mulighed for at påvirke virksomhedens udvikling, ja så kan denne stilling være noget for dig.

Din profil:

Du er en hold spiller med personlig gennemslagskraft. Du formår at sige til og fra og bevarer overblikket, motivationen og grundigheden selv med mange bolde i luften. Du følger sagerne til dørs og arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver.

Af baggrund kan du være teknisk assistent, kontoruddannet eller lignende. Vigtigst er dog det, at du er god til at koordinere, tale med kunder og leverandører og at få ender til at mødes.

Din hverdag hos CIRKEL Energi:

CIRKEL Energi har mange serviceaftaler på de 200+ husstandsvindmøller, vi har sat op i hele landet. Hvert år skal gennemføres servicebesøg på alle, ligesom dette skal rapporteres til myndigheder m.fl. Herudover gennemfører vi også service på husstandsvindmøller, som er leveret af andre end os, og vi bliver også brugt til problemløsning på flere typer af husstandsvindmøller.

Dit job vil hovedsageligt bestå i at koordinere disse servicebesøg med kunder og montører, at rapportere servicebesøg til myndigheder m.fl. samt efterfølgende fakturering. Reklamationsbehandling samt kontakt til vores leverandører vil også være en del af jobbet, hvorfor især engelske sprogkundskaber er vigtige.

Du tilbyder:

  • erfaren bruger af IT-værktøjer, herunder MS Office og meget gerne Easy Project og E-conomic
  • let ved at tilegne dig nye IT-mæssige færdigheder
  • erfaring med planlægning af servicearbejde, fx fra elektrikervirksomhed eller andet
  • teknisk forståelse
  • forståelse for arbejde, hvor arbejdsmiljø og sikkerhed prioriteres højt

CIRKEL Energi tilbyder:

Et spændende deltidsjob i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor dagene sjældent ligner hinanden. Du bliver ansat på 25-30 timer pr. uge, får løn efter kvalifikationer samt sundheds- og pensionsordning. Vi har frokostordning på kontoret, som deles med to andre virksomheder.

Ansøgningsfrist: 10. november 2017

Ansøgning med CV og relevante bilag sendes på e-mail til ledelseskoordinator Charlotte Schmidt cfs@cirkelenergi.dk. Ansøgningen mærkes: ”Ansøgning Servicekoordinator”.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte projektchef Kim Bilskov på 7070 1526 eller kbi@cirkelenergi.dk