CIRKEL Energi er en af Danmarks førende ingeniørvirksomheder indenfor salg og service af dansk designede husstandsvindmøller, store batterianlæg og kvalitetssolcelleanlæg.

Vi leverer udelukkende gennemregnede, strømlinede, effektive og holdbare løsninger fra førende producenter. Læs mere om vores produkter her

Virksomheden blev startet i 2009, og CIRKEL Energi er en virksomhed, der har formået at tilpasse sig i et marked med skiftende politiske vinde og skiftende støtteordninger.

Vi har konstant øje for at skabe nye muligheder for dem, som søger den grønne energi via vind og sol eller dem, som ønsker et større økonomisk råderum.

Vores engagerede medarbejdere arbejder hver dag for at skabe bedre løsninger, som kommer vores kunder til gode. Vi har stort fokus på at yde den bedste service og rådgivning, når vores kunder har brug for det.

Vi arbejder seriøst, professionelt og hæderligt hele vejen igennem projektet fra først kundemøde til møllen er leveret, installeret, idriftsat og overdraget til kunden.

CIRKEL Energi har en stærk position på det danske marked og opererer ud over i Danmark også i Tyskland. Vi har derudover planer om at rykke ind på nye markeder i fremtiden.

Lige nu beskæftiger CIRKEL Energi 11 medarbejdere.

Klik rundt på siden for at se mere om energiløsningerne fra CIRKEL Energi, tilmeld dig vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret eller kontakt os for flere oplysninger.