BASIC solcelleanlæg 6,1 kWp til tagmontage på villa eller sommerhus

DKK 49.000

Denne pakke rummer et komplet, priseffektivt 6,1 kWp solcelleanlæg i høj kvalitet.

Pakken rummer alt nødvendige komponenter og enheder:

  • 22 stk. solcellepaneler type Honey Poly Silver med en maks. effekt på 275 Wp fra Trina Solar, der er en af verdens største producenter af solceller til privat brug og til større kommercielle systemer. Solcellerne har blå overflade på hvid baggrund, 10 års generel garanti og 25 års lineær ydelsesgaranti.
  • 1 stk inverter (omformer) type Huawei 2000L-6KTL, som blot skal tilsluttes en enkelt 230 V-fase i elinstallationen. Inverteren kan med fordel placeres på væggen ved siden af din eltavle eller elmåler, f.eks. i bryggers, værksted eller kælder.
  • Kabler, 4 stk. à 25 m, til at føre den producerede energi fra solcellerne til inverteren. Kablerne leveres færdigmonterede med stik, klar til tilslutning til solceller og inverter.
  • Monteringsdele til fastgørelse på bølgeeternittag: ansatsskruer og aluminiumsskinner. Hvis du har tagsten på taget, skal du vælge et andet BASIC-anlæg med monteringsdele til tagsten.

Du skal bruge din egen elektriker til at tilslutte inverteren til din elinstallation og anmelde anlægget til elselskabet, det kræver loven. Hvis du ikke kender en elektriker, så ring til os – så hjælper vi med at finde en.

Der kan forekomme variationer i udseende ift. de viste billeder.

Kategori:

Beskrivelse

Solcellepanelerne fra Trina Solar er blandt de mest anvendte i verden. Dette skyldes panelernes grundliggende kvalitet, som opnåes i kraft af moderne produktionsanlæg og høje styktal, hvilket sikrer mange års stabil og pålidelig produktion af grøn energi fra dit solcelleanlæg.

Læse mere om Trina Solar her: Link til Trina Solar