Slip for de stigende energipriser - bliv selvforsynende med solceller

Ønsker du at opnå store besparelser på elregningen og samtidig skåne miljøet, så er solceller en oplagt mulighed for dig. Solceller laver energi fra lyset – jo stærkere lys der er, jo mere energi producerer du. Men du laver også energi, når det er overskyet. Du producerer el helt uden at forurene.

Solceller kan placeres mange steder -  det kan være på husets tag eller facade. Det er også en mulighed at stille dem på jorden. Oftest placeres solceller mod syd, da de her har størst mulighed for at optage energien fra sollyset.

CIRKEL Energis solceller er tilsluttet elnettet. Solcellerne, som vi leverer sender den energi, du ikke bruger ud i det offentlige elnet. Det vil sige, at den el kan anvendes af andre, der er tilsluttet el-nettet, og du tager her også ansvar for andre forbrugeres CO2 udledning. Det giver grøn samvittighed.

Fordelene er:

  • Du sparer penge på dit elkøb
  • Du beskytter dig mod stigende elpriser og energiafgifter. Prisen for egenproduceret el er kendt og fastlåst
  • Du kan tjene penge ved at sælge dit overskydende el, hvis din elleverandør tilbyder at købe det
  • Din investering har en lang levetid og høj forrentning
  • Der er ingen støj
  • Du bidrager til et mere grønt og uafhængigt Danmark
  • Du sparer miljøet for CO2

Valg af solcelleanlægget

Vi kan levere solcelleanlæg i størrelser fra 2,5 til 400 kWp. Vi kombinerer ofte solcelleanlæg med batterier, så du kan gemme dagens overskudsproduktion til brug om natten.

Hvis du ønsker et lille solcelleanlæg mindre end 10 kWp, skal du vælge et af vores standardanlæg. Se mere her: Standardpakker

Hvis du er interesseret i solcelleanlæg større end 10 kWp, bedes du kontakte os på info@cirkelenergi.dk, så vi kan beregne netop det anlæg du ønsker - uanset om det er til et stort fabrikstag eller til villaen. Gå til denne side for at se hvilke oplysninger, vi har brug for: Kontakt

 

Solceller med høj kvalitet og lang levetid

CIRKEL Energi anvender ikke billige solceller fra ukendte fabrikker i Kina – vi sælger udelukkende anerkendte kvalitetsprodukter fra producenter, som kan stå inde for garantien. Vi oplyser altid producentens navn.

Alle vore solcelleanlæg bygges op af effektive, monokrystallinske solpaneler fra producenter som for eksempel Soluxtec, REC, Hyundai eller JA Solar. Vi sælger udelukkende paneler af høj kvalitet med lang levetid. På invertersiden anvender vi oftest SMA, Fronius, Huawei og Kostal.

Dimensionering, valg af montageløsning og leverance gennemføres i samarbejde med førende europæiske grossister.

Vores solcelleanlæg er velegnede til alle slags tagbelægning og på alle typer af bygninger. Både beboelse, garager, stalde, carporte og sågar legehuse eller i firmaregi og landbrug.

solceller_3
solceller_2