Slip for de stigende energipriser - bliv selvforsynende med solceller

Ønsker du at opnå store besparelser på elregningen og samtidig skåne miljøet, så er solceller en oplagt mulighed for dig. Solceller laver energi fra lyset – jo stærkere lys der er, jo mere energi producerer du. Men du laver også energi, når det er overskyet. Du producerer el helt uden at forurene.

Solceller kan placeres mange steder -  det kan være på husets tag eller facade. Det er også en mulighed at stille dem på jorden. Oftest placeres solceller mod syd, da de her har størst mulighed for at optage energien fra sollyset.

CIRKEL Energis solceller er tilsluttet elnettet. Solcellerne, som vi leverer sender den energi, du ikke bruger ud i det offentlige el-net. Det vil sige, at den el kan anvendes af andre, der er tilsluttet el-nettet, og du tager her også ansvar for andre forbrugeres CO2 udledning. Det giver grøn samvittighed.

Dine fordele er:

  • Du sparer penge på dit elkøb
  • Du beskytter dig mod stigende elpriser og energiafgifter
  • Du tjener penge ved at sælge dit overskydende el til el-nettet
  • Din investering har en lang levetid
  • Der er ingen støj
  • Du bidrager til et mere grønt Danmark
  • Du sparer miløet for CO2

Solcelleanlægget tilpasses dit behov

Vi kan levere solcelleanlæg, som er fuldt tilpasset dit behov og i størrelser fra 1 til 400 kWp.

I vores Webshop kan du købe pakker til gør-det-selv montage eller pakker inkl. hjælp med montage.  Her finder du vores bedst sælgende anlæg , i størrelser som vil passe til de  flestes behov. Du kan besøge vores webshop her:  cirkelenergi.dk/shop

 

Men vi kan også skræddersy lige netop det system, som passer til dit behov - uanset om det er til et stort fabrikstag eller det lille anlæg til kolonihavehuset. Kontakt os for tilbud på 7070 1526.

 

Solceller med høj kvalitet og lang levetid

CIRKEL Energi anvender ikke billige solceller fra ukendte fabrikker i Kina – vi sælger udelukkende anerkendte kvalitetsprodukter fra producenter, som kan stå inde for garantien. Vi oplyser altid producentens navn.

Alle vore solcelleanlæg bygges op af supereffektive solpaneler fra producenter som for eksempel Trina, REC, Hyundai eller JA Solar. Vi sælger udelukkende paneler af høj kvalitet med lang levetid.

Dimensionering, valg af montageløsning og leverance gennemføres i samarbejde med blandt andet danske CO2Pro.

Vores solcelleanlæg er velegnede til alle slags tagbelægning og på alle typer af bygninger. Både beboelse, garager, stalde, carporte og sågar legehuse eller i firmaregi.
Vi kan også tilbyde løsninger til montering direkte på jorden, hvis du ikke ønsker at anvende dit tag til formålet. Kontakt os for yderligere oplysninger om systemer til montering af solcelleanlæg på jorden.

solceller_3
solceller_2