Viking VS25

Der er god og grøn fornuft i en Viking VS25 husstandsvindmølle. Den er overraskende lydsvag, driftsikker og producerer masser af grøn strøm uden udledning af CO2.

Dansk produceret

VS25 er designet og produceret i Danmark. Møllen er sammensat af udenlukkende produkter af meget høj kvalitet, hvor hovedparten er produceret i Danmark, men resten kommer fra det europæiske marked. Dette er gjort for at sikre den højest mulige kvalitet af komponenterne.

Vedligeholdelse og service

VS 25 er konstrueret for enkel vedligehold. Den skal jævnfør gældende lovgivning serviceres en gang om året. VS25 er med tårn-tilt, så den kan lægges ned for enkel service med elektrisk spil, hvilket sikrer kosteffektiv service. Pt. har der ingen havarier været med VS25.

God produktivitet fra typegodkendt mølle

Udbuddet af husstandsvindmøller er steget kraftigt gennem de sidste mange år, og der er stor forskel på kvalitet og ikke mindst produktivitet, nogle ses endda med dump load hvor overskudsenergi udledes i form af varme ud i naturen. Viking VS er designet til at tilpasse sig forbruget af energi og derved undgår man at udlede overskudsenergi. Det er sund fornuft.

VS er en typegodkendt mølle til det danske marked samt det europæiske marked efter IEC 61400-2 standarden. Den leveres med 5 års garanti på samtlige komponenter fra producenten af møllen.

 

Hvorfor Viking husstandsmøllen

Viking VS er en typegodkendt, driftsikker mølle uden dump load. Den bliver samlet og produceret i Danmark og er af bedste kvalitet.

HOVEDDATA FOR VIKING VS25

 

GENEREL INFORMATION
NAVHØJDE 18,0 m
KRØJESYSTEM Aktiv, automatisk kabeludsnoning
STARTVINDHASTIGHED 3,0 m/sek
MAX. EFFEKT 7,5 m/sek
UDKOBLINGSHASTIGHED 25 m/sek
NOMINEL EFFEKT 25 kW
DRIFTSTEMPERATUR -10 °C til 40 °C
ROTOR
DIAMETER 13 m
VINGEMATERIALE Glasfiber
KONSTANT HASTIGHED Variabel op til 65 rpm
EFFEKTSTYRING Stall med tipbremse
LUFTBREMSE Centrifulgalkraft-udløst
GENERATOR
TYPE G2IR 200 L4 HW, 3 faset, 400 V
NOMINEL EFFEKT 25 kW
GEAR
SMØRING Centrifugal
TÅRN
TYPE Rørtårn med tilt funktion og barduner